Monday, April 11, 2011

Our Sping issue.

"Glykes Istories" vol 10.

We love Spring and this is how we show it.
Fresh, light, colorful pages with more than 60 recipes.
 I already love it.
What about you?

6 comments:

  1. Το πήρα σήμερα κιόλας από το sweet alchemy που βρέθηκα για προμήθειες!!Και το διάβασα αμέσως στο μετρό!

    ReplyDelete
  2. εγώ πάντως αυτό που έχετε στο εξώφυλλο ευχαρίστως το έτρωγα για πρωινό, γιαμ.

    ReplyDelete
  3. @ Αθηνά μου ελπίζω να σου άρεσε, να σου δώσει ιδέες για να εμπνευστείς. Κι εγώ πέρασα για ανεφοδιασμό το Σάββατο, έφαγα και μια τάρτα Gianduja για το καλό...

    @ Φλονς, αφού τα δώρα μας θα είναι χειροποιήτα φέτος, μήπως θα ήθελες μια τούρτα γενεθλίων; και φάτη και για πρωινό και για δεκατιανό... Φιλάκι

    ReplyDelete
  4. Σημερα, μετα απο μια εβδομαδα που "ζαλησα" τον Περιπτερα καθε μερα, πηρα επιτελους το καινουργιο Παρλιαρο και σκεφτομουν οτι καλο θα ηταν να μηλαγα για αυτον καποια στιγμη!
    Ωραια η φωτογραφια σου!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Σε ευχαριστώ Cathy. Το λυκό που φαίνεται από πίσω είναι μια από τις φωτο του ζαχαροπλαστείου "Σοκολάτα", στο Χαϊδάρι. Η τούρτα λέγεται γαλακτος και είναι γεμισμένη από μους σοκολάτας.
    Αλλά και το εξώφυλλό μας είναι πολύ ελκυστικό, έτσι δεν είναι;

    ReplyDelete
  6. Το περιμένω με λαχτάρα!!!!!

    ReplyDelete