Friday, October 1, 2010

First FoodStep


My first post won't be a masterpiece, only a simple phrase: Today I start my blog, I start writing about food and my life. And sometimes, other people's life. 

I don't know if it is a bad sign to enter to the very first post using an "empty" photo, but this cup was the last edible thing that made me smile. A dessert, named Suntory Whiskey Iced Cappucino, signed by Nobu Matsuhisa, at Matsuhisa Athens. Chocolate mousse, espresso rice krispies and a dense flavour of Japanese whiskey. Cheers!

ps. I had two...


Δεν υπόσχομαι πως το πρώτο μου ποστ θα είναι αριστούργημα, αλλά μόνο μια φράση: Σήμερα ξεκινώ το blog μου, αρχίζω να γράφω για το φαγητό και τη ζωή μου. Και κάποιες φορές και για τις ζωές των άλλων. 

Δεν ξέρω αν είναι κακός οιωνός να στολίσω το παρθενικό μου post με μια «άδεια» φωτογραφία, αλλά αυτό το φλυτζάνι ήταν η τελευταία γεύση που με έκανε να χαμογελάσω - με την καρδιά και όχι με μόνο με το στόμα. Ενα επιδόρπιο, με το όνομα Suntory Whiskey Iced Cappucino, υπογεγραμμένο από τον Nobu Matsuhisa, στο Matsuhisa της Αθήνας, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Μους σοκολάτας με τραγανά «κρισπίνια» εσπρέσο, παρφουμαρισμένο με αυθεντικό Γιαπωνέζικο ουίσκι. Γεια μας!


ΥΓ: Πήρα δυο...







2 comments:

  1. θα σχολιάσω εδω για καλή αρχή. :)

    I'm so proud of you! δεν το είχα ανακαλύψει αυτο εδω το όμορφο, αλλα απο αύριο θα φιγουράρει στην αριστερή μου στήλη. επιτέλους θα μαθαίνουμε τις συνταγές σου. α, και που σε... μου χρωστας ένα κορμό σοκολάτας. :D

    <3

    ReplyDelete
  2. anything for u my love. To σκ θα παίξει diabetes- party, if you like <3

    ReplyDelete